BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

GALERIE FOTO/VIDEO: Prăpăd la Bârsana. Un şofer s-a dat peste cap cu maşina (ACTUALIZARE)

Un gravi accident s-a petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă, la Bârsana.

Un şofer a intrat în depăşirea unui alt vehicul, a vrut să evite un alt autoturism, aflat şi acela în depăşire, moment în care a părăsit partea carosabilă, lovind un gard, apoi un stâlp de electricitate.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de pompieri din Bogdan Vodă.

Şoferul a avut noroc, a scăpat nevătămat, doar maşina a fost avariată.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Pe raza localităţii Bârsana, poliţiştii au intervenit de urgenţă ieri, în jurul orei 16.40, pentru soluţionarea unui accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului s-a constatat că un tânăr de 21 de ani, din Săliştea de Sus, care conducea un autoturism, a efectuat depăşirea unei coloane de maşini, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de poarta unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului.

Foto/video: Florin Cilica

Te-ar putea interesa si

VIDEO: PERCHEZIȚII LA HACKERII DIN JUDEȚUL SATU MARE. INTRAU ÎN TELEFOANELE VICTIMELOR ȘI GOLEAU CONTURILE. Capul grupării era un tânăr din Maramureş

Redactie

EXCLUSIVITATE: Cine se ascunde în spatele unui așa-zis preot italian care administrează un centru ilegal din Baia Mare. A făcut pușcărie în Italia și s-a născut în Elveția, având alt nume – ACTUALIZARE

Vasile Dale

SARASĂU: Un bărbat şi-a bătut copilul şi soţia, ameninţându-i că îi omoară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.