Eveniment

SALVAMONT MARAMUREŞ / ACTUALIZARE: Acţiune de salvare a unui bărbat rănit la tăiat de lemne, la Strâmtura (FOTO)

Salvamontiştii maramureşeni au primit prin 112 un apel care anunţa că un bărbat de 33 ani aflat la tăiat de lemne în zona localităţii Strâmtura a suferit un accident şi are posibile fracturi ale membrului sau membrelor inferioare.

Un echipaj al Salvamont Maramureş se deplasează în zona menţionată.

ACTUALIZARE

Echipa Salvamont Maramureș a ajuns la accidentat, paramedicii de la SMURD i-au acordat primul ajutor accidentatului.

A fost solicitat și elicopterul datorită durerilor puternice în zona bazinului pe care le acuza accidentatul și totodată a drumului extrem de dificil de parcurs, respectiv peste 5 km.

Elicopterul a ajuns în zonă dar datorită curenților puternici nu poate ateriza lansându-l pe unul din membrii echipajului, Florin Popa (Wireless), până la accidentat pentru a-l pregăti pe accidentat în vederea extragerii prin troliere.

Pacientul a fost extras prin troliere și a fost predat la ambulanță urmând a fi transportat la o unitate medicală.

Accidentatul a fost predat echipajului SMURD, urmând a fi transportat la unitatea medicală cea mai apropiată.

Felicitari si multumiri tuturor celor care au colaborat si au asigurat succesul misiunii, colegilor de pe elicopterul 341 , comandor Lucian Lupescu, Florin Popa Wireless, Alin Posobescu, Adi David – seful comisiei aero Salvamont Romania, colegilor de la ISU, profesionstilor de la STS Maramures care au asigurat o comunicare excelenta, colegilor de la SMURD.

Multumiri d-lui Secretar de stat, Dr. Raed Arafat pentru intregul sprijin de-a lungul intregii operatiuni, pentru promtitudinea, profesionalismul si rapiditatea cu care s-a executat misiunea.

Si nu in ultimul rand felicitari colegilor salvamontisti maramureseni care si-au facut datoria impecabil !

Te-ar putea interesa si

MISIUNE PENTRU VIAȚA #PărințiSalvatori: Paula, o fetiță de 9 ani din Băița de sub Codru va primi un ficat de la un donator aflat în moarte cerebrală

Vasile Dale

EXCLUSIV: RECUNOȘTINȚĂ – Poliția Locală Baia Mare a sprijinit o băimăreancă într-un moment dificil al vieții (galerie foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Impact între o cisternă şi un microbuz la Stejarul

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.