Recomandate

EXCLUSIV / FINAL DESTINATION: A murit izbit de un stâlp din beton. Acum 7 ani sora lui a scăpat cu viață dintr-un accident asemănător (FOTO)

Revenim cu informații noi referitoare la tragedia produsă astăzi dimineață pe Calea Mireșului din orașul Șomcuta Mare. Vă reamintim că la ora 5.30, Ionuț T. (22 ani), aflat la volanul unui autoturism Audi înmatriculat în Spania, s-a izbit violent de un stâlp din beton. Din păcate, nu a avut nicio șansă de supraviețuire, medicii declarând decesul.

Acest accident se aseamănă foarte mult cu cel în care a fost implicată sora tânărului decedat din Iadăra. Din fericire, atunci fata a scăpat cu viață dintr-un impact violent, tot cu un stâlp. Un accident în care doi oameni și-au pierdut viața iar aceasta și o altă tânără au fost grav rănite.

Asemănările merg mai departe, cele două tragedii s-au produs dimineața în jurul orei 5.30.



Remember – 14 decembrie 2012

Doi barbati au murit si doua fete sunt in stare grava, una ranita si alta in stare de soc, dupa ce BMW-ul in care se aflau s-a rupt in doua in zona pasajului CFR de pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare. Gravul accident de circulatie s-a produs azi, 14 decembrie 2012, cu putin timp inainte de ora 5.30, in intersectia cu strada Motorului. Un autoturism marca BMW, care rula dinspre Auchan (Real la momentul respectiv), a fost pierdut de sub control si s-a izbit violent de un stalp de la iluminatul public, in urma impactului masina fiind distrusa integral. In zeci de bucati s-a rupt caroseria, in care au ramas captivi doi barbati, soferul si pasagerul din spatele lui.

Echipa de descarcerere a intervenit in ajutorul lor, insa nu au mai avut ce sa le faca, ambii fiind declarati decedati. Soferul a fost identificat in persoana unui tanar din Baia Mare, in varsta de 25 de ani – Adrian Fat – iar cealalta persoana decedata este Raul Vasile Gyorfi, un tanar de 28 de ani care a lucrat ca jurist in Primaria Recea si a activat in clubul moto Spider Bikers Baia Mare. Pasagerele Emilia T. de 22 de ani, Nicoleta P. de 18 ani, care au ramas internate sub supraveghere medicala, iar Nicolae M. de 31 ani care a suferit leziuni usoare.

Prietenii se roagă la locul tragediei

Mașina blestemata , ne-ai răpit un prietenul ai luat un suflet nevinovat și l-ai trimis departe , Toha întoarcete-n napoi nu plecat dintre noi , dintre prieteni tai , ai lăstat atata durere in urma ta prieten drag , Mereu aduceai zâmbete pe chipul prietenilor și acum cu atâta durere ii lasi pe toți sa plângă .. Prieten drag nu te vom uita niciodată mereu vei fii printre noi printre toți prieteni tai … Mereu ai avut grija de prieteni tai , mereu ii ajutai mereu ai fost aici pentru fiecare in parte dar nimic din toate astea nu poate schimba ce sa întâmplat … Acum ai devenit un înger și știu ca și de acolo de unde vei fii vei avea grija de noi 😢 cu atâta dure in suflet îți spun zbor lin printre îngerii și nori prietenul meu . Dumnezeu sa l ierte a fost un om bun 😢🖤

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CĂUTĂRI RELUATE: Salvamontiştii maramureșeni caută un bătrân de 89 de ani, dispărut în zona Berbeşti (actualizare)

Redactie

TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: ACCIDENT RUTIER PE DRUMUL EUROPEAN E 58, ÎN ZONA DURA, SOLDAT CU O PERSOANĂ ÎNCARCERATĂ (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un șofer și-a pierdut paletul cu bolțari într-o intersecție din Baia Mare. Un alt șofer și-a distrus roțile mașinii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult