Recomandate

CAZ DEOSEBIT LA ŞIEU: Microbuzul şcolar nu s-a mai dus după elevii din Gârbova. De ce?

Un mesaj a apărut pe o pagină de socializare, însoţit de o o imagine. Cei opt elevi din Gârbova nu au fost transportaţi la şcoală cu microbuzul şcolar în dimineaţa de luni, 25 noiembrie.

🆘 E inadmisibil ca niște copii nevinovați să fie pedepsiți din cauză că părinții lor au votat pentru o Românie Normală!
⏩Se întâmplă la Șieu, acolo unde azi dimineață un grup de elevi din Gârbova s-a trezit că autobuzul școlar nu mai vine după ei să-i ducă la școală, așa cum este normal!
⏩Motivul? Părinții lor au votat ieri pentru o Românie Normală, așadar, s-a dat ordin ca autobuzul să nu mai treacă prin stația respectivă, lăsând copiii în stradă.
🤔Până unde mergem, în goana după răzbunare?

„Probabil contracandidații mei de disperare nu mai știu ce să facă pentru că la Șieu PSD-ul a câștigat alegerile prezidențiale. La Gârbova nu a urcat niciodată microbuzul școlar din cauza drumului îngust. Le-am pus la dispoziție mașina mea personală, un Ford Focus din 2001 care nu era în stare bună de funcționare. Și pe cheltuiala mea i-am transportat pe copii la școală pentru că am vrut să îi ajut. Băgam benzină de 100 de lei săptămânal, dar se poate vedea și în contabilitatea primăriei, nu i-am decontat niciodată. Normal că i-am spus șoferiței că nu va merge mașina după copii, după ce vineri abia am adus mașina. Nu pot înțelege până unde merge frustrarea. Nu pot să îmi închipui cum pot să inventeze așa ceva. Oare ar trebui să îmi iau altă mașină și să le-o pun la dispoziție?”, a declarat primarul localității Șieu.

„M-a sunat aseară (n.r. duminică, 24 noiembrie) șoferița microbuzului și mi-a spus că nu mai vine mașina după copii. Și am întrebat-o că de ce și a zis că să sun la mașina aia care m-o dus pe mine la vot să vie să îmi coboare copiii la școală. Și am întrebat-o că cine a zis asta și mi-a zis să o sun pe doamna primar. S-o supărat doamna primar că a avut o presimțire că nu am votat cu ea, că de ce am mers eu cu un om de care nu i-o convenit ei. Dar am avut mașină angajată pentru altceva. Mi-am dus nevasta la Dragomirești la urgențe pentru că trebuie să meargă în fiecare zi la pansat. E operată pe coloană. De ce să îmi spuie mie așa ceva? Copiii mei nu au drepturi ca și cei din sat? Copiii mei nu merită să își bată joc de ei!”, a declarat Ioan Dunca, tatăl a trei copiii.

De menţionat că Ioan Dunca şi-a dus copiii pe jos la şcoală. Ceilalţi cinci elevi au lipsit azi de la cursuri.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Alex ”Need For Speed” va fi cercetat în stare de libertate. A stat 24 de ore în beciul poliției

Vasile Dale

IN 5 SECUNDE! Hotul cu fata acoperita cu batic de matase a dat lovitura la Targu Lapus. Politistii nu l-au prins inca (foto/video camera supraveghere)

Vasile Dale

URMĂRIRE ÎN TRAFIC: Șapte focuri de armă au tras polițiștii după un un hoț din Vișeu. Suspectul furase o mașină din Baia Mare. Urmărire în trafic cu poliția pe urme dar a scăpat. Abia azi a fost prins

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.