Important

Poliţist din Maramureş, instructor în domeniul conducerii autovehiculelor în regim prioritar (VIDEO)

Agentul şef adjunct LAZĂR GAVRIL VICTOR din cadrul Biroului Rutier Baia Mare a obținut calitatea de instructor auto, după ce în perioada septembrie – octombrie a participat la un curs tip train-the-trainers, organizat la Centrul de Educaţie şi Pregătire a Poliţiei Maghiare din localitatea Nagyteteny. La acest curs au participat doar 10 polițiști români, polițistul maramureșean obținând cele mai bune rezultate la evaluarea finală.

Polițiștii care au absolvit acest curs vor avea sarcina de a pregăti și alți polițiști în domeniul conducerii autovehiculelor în regim prioritar.
În perioada 25 noiembrie –27 noiembrie, la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr Câmpina”, a avut loc prima sesiune de instruire pentru polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova.

Lazăr Victor a fost trainer, o ipostază inedită dar provocatoare în cariera oricărui polițist, căreia i-a făcut față cu brio.



“Una e să practici tehnicile de conducere învățate și alta e să prezinți în fața colegilor aspectele teoretice ale pregătirii. Sunt emoții inerente dar constructive, care oferă autenticitate prezentării, iar când feedbackul primit este unul pozitiv, te bucuri că ai contribuit și tu cu o părticică la profesionalizarea serviciului polițienesc”, declară agent şef adjunct de poliție Lazăr Victor.

În perioada următoare se vor organiza şi alte instruiri, la nivelul altor inspectorate de poliție.

Te-ar putea interesa si

Fereastra ADF și ASO Design – cel mai reprezentantiv showroom din România, te întâmpină cu PRODUSE PREMIUM pentru locuința ta

Vasile Dale

ÎNŞELĂTORIE: Au comandat de la persoane necunoscute, au plătit avans… şi au rămas şi fără bunuri, şi fără bani

Vasile Dale

FOTO: Portret de jandarm

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult