Recomandate

PREMIERĂ / ACTUALIZARE: Bărbat înecat în râul Iza la Sighetu Marmației în zona podului Ronișoara

Descoperire macabră astăzi în jurul prânzului în râul Iza, pe raza orașului Sighetu Marmației, în zona podului Ronișoara.

La fața locului au sosit echipajele pompierilor militari care au scos cadavrul la mal. Polițiștii au reușit rapid să stabilească identitatea bărbatului în vârstă de 70 ani.

Cercetările sunt în plină desfășurare pentru a afla cum anume a murit bărbatul. Cadavrul a fost dus la morgă pentru stabilirea necropsiei.


Actualizare

Astăzi, Poliția municipiului Sighetu Marmației a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în râul Iza se află cadavrul unei persoane. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că este vorba de o persoană de sex masculin de aproximativ 70 de ani.

Asupra cadavrului au fost găsite un act de identitate și un permis de pescuit. Din verificări a reieșit faptul că acesta a plecat în după-amiaza zilei de 27.11.2019 la pescuit și nu s-a mai întors la domiciliu. În urma examinării exterioare nu se observă urme de violență. Cadavrul a fost depus la morga spitalului Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Ing. Ioan China nu mai este șef al „Cuibului de viespi” din cadrul Ocolului Silvic Târgu Lăpuș

Vasile Dale

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: Un băimărean a fost arestat după ce a trecut intenționat cu mașina peste picioarele soției

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Baia Mare a devenit ”RAIUL” consumatorilor de substanțe interzise, alcooliștilor, șoferilor inconștienți dar și a băilor răcoritoare în fântânile arteziene

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult