Sport

FOTBAL OLD BOYDS: Sport Team Baia Mare termină meciurile din acest an cu o victorie la Pecica – Arad


La invitația echipei din orașul Pecica, judeţul Arad, Sport Team Baia Mare s-a deplasat în 30 noiembrie în această localitate pentru a susține un meci amical între cele două echipe.
Pentru echipa băimăreană a fost meciul cu nr. 21 din acest an, stagiatura fiind încheiată cu un succes.

Old Boys Pecica – Sport Team Baia Mare 1-5 (1-4)


Meciul de la Pecica a fost dominat în totalitate de băimăreni, care au mai multă experiență pe teren mare față de gazde cu mult mai puține meciuri, aceștia cu un lot de 28 jucători joacă în general pe teren mic, sintetic, organizând în octombrie 2019 chiar și un turneu internațional, cu echipe din România, Ungaria și Slovacia, unde s-au clasat pe locul I.
Cu toate acestea, pecicanii au reușit un joc mai bun în repriza a doua, când au primit doar un singur gol, față de prima repriza când au fost învinși de patru ori.
Marcatori:Andrei Zagoni, respectiv Bogdan Bîrle-3, Marius Hindli și Cristian Bărbos.Echipa din Baia Mare mulțumește primarului orașului Pecica, Petru Antal, pentru invitație și primirea făcută.

Arbitrajul a fost asigurat de Ciprian Mogoș și Alin Bora.

Echipe

Pecica: Cosmin Orădan, Dorian Cengyer, Ciprian Tuser, Cosmin Lacsan, Ștefan Uscă, Mihai Grozav, Ioan Bănățan(cpt.), Mihai Corsenti, Sebastian Secheli, Emil Burtic, Andrei Zagoni, Ioan Baciș, Ovidiu Orz, Silviu Jula, Dușan Iuras, Ștefan Petre, Antal Petru și Gheorghe Sabău. Antrenor Aurelian Foghis, președinte Edward Simo.
Sport Team: Edy Costin, Gheorghe Mateiaș, Bogdan Țentea, Vasile Terec(cpt.), Virgil Rațiu, Cristian Măgurean, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Daniel Lupuți, Marius Hindli, Călin Bud, Cristian Bărbos și Bogdan Bîrle. Antrenor Ioan Marchiș.

Te-ar putea interesa si

CSM Știința Baia Mare este campioana României la rugby!

Redactie

Elevă la Liceul Teoretic Petru Rareş din Târgu Lăpuş, pe podium la World Kempo Championships

Redactie

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare – Neighbors Team Baia Mare 3-3 (2-1)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult