BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO ŞOCANT: Patru oameni care traversau regulamentar și-au pierdut viața pe șoselele din județul Maramureș

Conform informațiilor oficiale furnizate pentru www.baiamare24.ro în cursul anului 2019 (până la 30 noiembrie 2019), s-au înregistrat 43 de accidente de circulație pe trecerile pentru pietoni.

Evenimentele rutiere s-au soldat cu 45 de victime, dintre care 4 persoane au decedat, iar 8 au fost rănite grav.

Principala cauză a fost neacordarea priorității de trecere pietonilor (37 cazuri). Alte cauze: traversare neregulamentara, nerespectarea distanței între vehicule, neasigurarea la manevra de mers înapoi.

A murit deși s-a asigurat și nimeni nu i-a acordat prioritate

În exclusivitate vă prezentăm imagini video șocante suprinse de camerele de supraveghere despre un caz petrecut luna trecută pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, în centrul localității Recea. Un bărbat s-a oprit la trecerea pentru pietoni, pe lângă bicicletă. A stat minute bune la zebră, semnalizată și marcată corespunzător, așteptând ca șoferii să îi acorde prioritate de trecere. Într-un final (pe imaginile video se vede clar, cum bărbatul se uită stânga-dreapta) un șofer care circula dinspre Satulung spre Baia Mare oprește, bărbatul se angajează în traversare, numai că din stânga sa un alt șofer l-a izbit în plin. Din păcate, bărbatul și-a pierdut viața.

Pe aceleași imagini video vă prezentăm și un caz petrecu pe strada Școlii din Baia Mare. Acolo doi tineri se angajează în traversarea străzii prin loc nemarcat și fără să se asigure. Norocul lor a fost prezența de spirit a conducătorului auto care i-a observat la timp și a reușit să evite impactul.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Șoferul BMW-ului care a mutilat pe viață un tânăr și căruia i-a ucis iubita a fost plasat în arest la domiciliu

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile atacului armat cu cuţitul din centrul oraşului Baia Mare. Cine sunt cei implicați? (actualizare)

Redactie

ACŢIUNE SALVAMONT: Tânăr de 15 ani, accidentat după ce a căzut de pe bicicletă în zona Vf. Igniş, recuperat de salvamontişti

Redactie

2 mesaje

Andrei M decembrie 5, 2019 at 9:58 am

Cand se arunca in fata masinii care nu prezinta semne cum ca ar incetini, inseamna ca s-au asigurat?…..

Raspunde
Alexa N martie 22, 2022 at 9:01 pm

Nu exista respect in Romania. Romanii parca se urasc intre ei. Ce vina au oamenii ca prin satul lor trece un drum aglomerat, aglomerat de prosti?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.