BREAKING NEWSImportantRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Băimăreanul Bogdan Petrice, cel mai bun fotograf la Romanian Awards Fashion 2019

Este BĂIMĂREAN, este tânăr, talentat şi toate celebrităţile vor să ajungă pe mâna lui! ESTE FOTOGRAFUL VEDETELOR DIN ROMÂNIA. A lucrat pentru reviste de top iar Anna Lesko, Alex Velea, Antonia, Gina Pistol, Alexandra Stan sau Laura Cosoi sunt doar câteva dintre numele sonore cu care băimăreanul Bogdan Petrice a colaborat.

În această seară, Bogdan Petrice a urcat pe scena Romanian Awards Fashion 2019 în aplauzele părinților dar și a prietenilor care au fost prezenți în sală.

Tatăl acestuia, în exclusivitate pentru www.baiamare24.ro și www.vasiledale.ro a surprins momentul și ne-a furnizat înregistrarea. Cuvintele adresate tuturor celor care l-au sprijinit în înregistrarea video de mai jos:



Bogdan Petrice este profesor de fotografie și este cunoscut ca ”fotograful vedetelor”. Are 25 de ani și deține în co-proprietate o revista de modă ”Touch Magazin”.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

Primii pași pentru înfrățirea administrativă a Maramureșului cu departamentul Cantal (Franța)

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Protest pentru că nu mai pot fura masă lemnoasă la Poienile de Sub Munte? Proaspătul primar, acuzat că nu îi susține

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un asistent medical a încercat să îl salveze (imagini șocante)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult