BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara ChioaruluiTara Codrului

EXCLUSIV: Un F16 Fighting Falcon a băgat spaima în maramureșenii din Țara Chioarului și Țara Codrului. ”Am crezut că se prăbușește!!!”

Nebunie în toată regula astăzi după amiază în satele din Țara Codrului și Chioarului din județul Maramureș.

Oamenii au ieșit din case disperați după ce au auzit o bubuitură puternică. S-au uitat panicați pe cer și au crezut că e sfârșitul lumii. Unii dintre aceștia au pus mâna pe telefoane și au sunat disperați la 112.

”Am crezut că se-mburdă pe noi. Așa tare a bubuit de nici nu îți poți magina. Am sărit din casă ca ars. Acolo pe Fersig s-a auzit. Oare o căzut ceva avion?” ne-a povestit un locuitor al satului Mogoșești.

”Oamenii vorbesc că a căzut un avion. Nu știu ce să zic. Nu cred că e adevarat. Dar pot să vă spun că a fost o bubuitură, o explozie puternică. Și acum la lucru oamenii vorbesc că în Fersig a picat un avion” ne-a povestit o femeie din Fărcașa.

Conform informațiilor noastre autoritățile au intrat imediat în alertă și au cerut explicații.

Le-au primit: ROMATSA a informat că un avion de luptă F16 Fighting Falcon a efectuat un zbor de antrenament peste Maramureș. Acesta a aterizat în siguranță la Baza Aeriană 86 Borcea de lângă Fetești.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ: 3 ani de închisoare și daune de peste 1,3 milioane euro pentru șoferul BMW-ului care a ucis o tânără în stația de autobuz de la Vivo Mall Baia Mare

Vasile Dale

UN NOU PROIECT DERULAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ ȘI SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE ȘI PSIHIATRIE BAIA MARE

Vasile Dale

Fiul primarului rupe tăcerea despre Maria Tomoiagă, fata preotului care s-a aruncat de la etaj: „Acel mesaj nu era pentru mine. Fiecare a plecat pe drumul lui”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.