BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO ȘOCANT, EXCLUSIV: Bătaie generală între două grupuri de tineri în centrul orașului Borşa

Imagini incredibile am primit de la cititorii noștri din zona orașului Borșa. Două grupuri de tineri formate din câte 5-6 persoane și-au împărțit pumni și picioare în centrul orașului Borșa, sub privirile îngrozite a zeci de oameni.

Pe imaginile video se vede clar cum 10-12 tineri stau în zona intersecției DN18 cu strada Baia Borșa, în centrul orașului și discută ceva.

Apoi o parte dintre ei pleacă pe strada Baia Borșa, fiind urmați de ceilalți. În scurt timp, începe bătaie generală între aceștia. Preț de un minut, tinerii își împart pumni și picioare ziua în amiaza mare, sub privirile oamenilor.

Bătaia se oprește brusc iar cei implicați își văd de-ale lor, ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat.

Vom reveni cu informații oficiale

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Rupere de nori la Boiereni şi Suciu de Sus. Cod roșu de inundații pe Tisa și Cod portocaliu pe Vişeu, Iza, Someş

Redactie

Ce artiști vin la UNTOLD 2023 – Festivalul din Cluj a ajuns la a opta ediție

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Potop în Baia Mare. Parcul municipal Regina Maria şi subsoluri de blocuri, acoperite de apă

Redactie

1 mesaj

Jurnalist de investigatie decembrie 27, 2019 at 3:32 am

Poliția localā este platita dejaba la Borșa cu suma de 4300 lei net în mînā , sa nu mai vorbim de seful politiei locale , care are 6300 lei net in mina,si pe strada cind se intmpla Bataie ,nu vezi pe unul , poate sunt trimis de primarul timis ion sorin la furt de lemne in padure, avem video in acest sens si asteptam momentul oportun pentru a face publica aceasta mafie la momentul oportun .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.