Eveniment

POMPIERII MARAMUREŞENI, MISIUNI LA FOC AUTOMAT / ACTUALIZARE: Două incendii în Baia Mare, unul în Borşa (GALERIE FOTO)

Trei incendii au fost semnalate în acelaşi timp în judeţ, în seara zilei de marţi.

Pompierii intervin la un incendiu izbucnit la un depozit care apartine de CFR, din Baia Mare, str. Depozitelor.

Incendii au izbucnit şi la două case de locuit în Borsa, str. Repezii, respectiv în Baia Mare, str. Victoriei.

Actualizare – ISU Maramureş

4 INCENDII ÎN 24 DE ORE

Pompierii maramureșeni au intervenit, ieri, pentru lichidarea a 4 incendii. Garda Borșa a lichidat un incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe. Focul a mistuit circa 100 de metri pătrați din bucătăria din lemn. De asemenea, au mai ars diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Militarii băimăreni au lichidat un incendiu pornit de la un coș de fum, pe strada Victoriei. Datorită promptitudinii pompierilor au ars doar 2 metri pătrați de acoperiș din lemn.

La Bogdan Vodă, pompierii gărzi de intervenție din localitate au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la o afumătoare. A ars circa 60 % din afumătoare, dar și 30 kg de produse din carne.

  Detașamentul Baia Mare a intervenit pe strada Depozitelor din municipiul Baia Mare, unde o locuință improvizată într-un depozit a luat foc. În urma incendiului, din fericire, nu au rezultat victime, însă au ars circa 500 kg de deșeuri din materiale textile și lemnoase.

Te-ar putea interesa si

DESCINDERI ÎN CLUBURILE BĂIMĂRENE: Scandalagiii, persoanele aflate în stare de ebrietate şi suspectaţii de consum de droguri, în vizorul poliţiştilor

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Avem confirmarea! Corpul de Control al Jandarmeriei Române a descins la Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș (episodul 2)

Vasile Dale

GALERIE FOTO/VIDEO: Accident teribil la SĂBIȘA. Trei victime, una încarcerată. Un bărbat a decedat, doi maghiari duși la spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.