BREAKING NEWSImportantNational

Siltec Global Technologies susține MagiCAMP: sprijin pentru strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer

Crăciunul nu este numai despre febra cumpărăturilor, despre luminițe și colindat. Nu este numai despre mâncare festivă și familie, ci mai ales despre a dărui, despre a-i ajuta pe cei care au nevoie. O companie din Baia Mare dă un exemplu în acest sens prin modul în care a descis să sărbătorească Crăciunul în acest an. Siltec Global Techonolgies și-a propus să dea o mană de ajutor celor în nevoie, în acest caz copiilor bolnavi de cancer sau cu alte probleme din România.

Începând cu sfârșitul acestui an, Siltec Global Technologies alături cu MagiCAMP, tabăra pentru copiii bolnavi de cancer, vrea să ajute la strângerea de fonduri pentru copiii suferinzi. Pentru a putea face constant față la tot ce este necesar în derularea activității pe care MagiCAMP o desfășoară pentru copiii cu afecțiuni grave, Siltec își propune ca o parte din veniturile companiei să fie redirecționate către Asociația Magic.

Cine sunt Asociația Magic

Asociația Magic este implicată în multe proiecte pentru ajutorarea copiilor bolnavi și a familiilor acestora. Printre programele Magic amintim MagicHOME, program care oferă familiilor cu copii diagnosticați cu afecțiuni oncologice sau alte afecțiuni grave cazare gratuită, toate facilitătile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior și în curte, servicii de suport non-clinic precum terapie prin artă și suport psihologic. De asemenea la finalul lui 2015, s-a născut și MagicBOX, un colet care pleacă lunar către peste 300 de familii aflate în situații vulnerabile. Coletul conține alimente de bază, alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă personală, rechizite, jucării sau alte produse care răspund nevoii imediate, pentru ameliorarea situației materiale a familiei, pe toată perioadă cât copilul se află în tratament și este ținut sub observație de medici.



Vlad Pop, directorul Siltec: “Să punem mană de la mană și să contribuim la liniștea și bunăstarea unor copii și familii aflate în perioade dificile”

O parte din valoarea unora dintre produsele pe care le comercializam vor fi lunar donate către Asociația Magic pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Astfel reușim împreună să punem mână de la mână și să contribuim la liniștea și bunăstarea unor copii și familii aflate în perioade dificile. Ne dorim că acest proiect să funcționeze, să putem să îl extindem pe o perioadă mai mare, astfel copiii cu probleme din toată țara să poate beneficia constant de ajutorul nostru, al tuturor. Pentru a face totul cât mai facil pentru clienții noștri, am integrat o secțiune specială MagiCAMP pe site-ul firmei. Câteva produse din portofoliul Siltec Global Technologies vor fi publicate în această secțiune. Prin cumpărarea acestor produse, firmele și persoanele fizice pot participa direct la acest proiect„, a declarat Vlad Pop, directorul companiei Siltec Global Technologies.

Cine sunt Siltec Global Technologies

SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES este o firmă baimareană, cu capital românesc, importator și distribuitor în România de echipamente industriale și comerciale. Un traseu singur și asumat al afacerii a adus compania în poziția de reprezentant al unor brand-uri de prestigiu. Asigurând o calitate de top a produselor, nici clienții de top nu au întârziat să apară, UAC Europe sau ATP Exodus fiind doar două dintre numele sonore care au ales Siltec.

Ca reprezentanți ai brandului Klass și distribuitori ai produselor Iweld Indistrial și Beta Tools, Siltec împreună cu aceștia vor oferi câteva dintre produsele de top din portofoliu spre vânzare în secțiunea MagiCamp, în așa fel încât o parte din veniturile realizate să fie redirecționare pentru copiii cu cancer și nevoi speciale din România. Produsele le puteți găsi accesând www.siltec.ro sau direct https://siltec.ro/produse/magicamp/. De asemenea, cei care doresc pot să contacteze Siltec Global Technologies prin e-mail, la adresa [email protected], sau la telefon: +40743343434.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Reacția sindicaliștilor din IPJ Maramureș – ”IGPR-ul asta face! Caută vinovați în rândul polițiștilor!”

Vasile Dale

SARASĂU: Un bărbat şi-a bătut copilul şi soţia, ameninţându-i că îi omoară

Redactie

Doi tineri de 18 ani, cercetați pentru furt, reținuți pentru 24 de ore

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult