Eveniment

SEINI: Hoţii care au furat prin violenţă 1.900 de lei dintr-o locuinţă au fist arestaţi preventiv

Activităţile de documentare şi investigare, desfăşurate de poliţişti pentru soluţionarea unei tâlhării, au dus la identificarea a trei persoane, bănuite de comiterea faptei.
A fost constituită echipă complexă de cercetare şi au fost demarate activităţile specifice, după ce la sfârşitul săptămânii trecute poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Seini şi au sustras, prin violenţă, 1900 de lei.
Activităţile desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu cei din Seini, au dus la identificarea a trei tineri din Seini, bănuiţi de comiterea faptei.
În baza probatoriului administrat aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
Poliţiştii continuă cercetările.

Citeşte şi



Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Șoferul BMW-ului care a murit azi noapte la Mireșu Mare a băut țuică înainte de a urca la volan. Totul a fost transmis LIVE pe facebook

Vasile Dale

CARAMBOL LA LĂPUŞEL / ACTUALIZARE: Impact între trei autoturisme si un autocar. Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță (FOTO)

Vasile Dale

Cadou din partea Ștrandului Tășnad, pentru toți turiștii din acest an „E felul nostru de a le mulțumi”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult