Important

SITUAȚII DE URGENȚĂ: Pompierii maramureşeni au intervenit la incendii izbucnite la afumătorii, la coşuri de fum, dar şi la un accident

Detașamentul de pompieri Baia Mare a fost solicitat să intervină în această dimineață, pe strada Europa, la un accident rutier în urma căruia au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a extras victima, de 44 de ani, din autoturism, iar echipajul de prim ajutor SMURD a transportat-o la spital. De asemenea, celelalte victime rezultate în urma accidentului, în vârstă de 68 și 41 de ani, au fost preluate de către echipajele SAJ.
Pompierii din Târgu Lăpuș, alături de SVSU Suciu de Sus, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătoare. În urma incendiului au ars circa 4 metri pătrați de acoperiș din lemn, 20 kg de carne și 3 metri cubi de lemn pentru foc.
Ieri, 18.12., militarii din Vișeu de Sus au lichidat un incendiu, la un coș de fum, în urma căruia a ars doar funinginea din coșul de evacuare. Pompierii borșeni și băimăreni au intervenit la câte un incendiu izbucnit la containere de gunoi. Au ars circa 100 kg și 250 kg de deșeuri. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

ESPERANDO: Conferința de încheiere a proiectului C.E.S

Redactie

EXPOZIȚIA ”MARAMUREȘ: TRADIȚII ȘI POVEȘTI” ESTE INAUGURATĂ ASTĂZI LA SEDIUL INSTITUTULUI CULTURAL DIN MADRID

Redactie

Județul Maramureș a fost prezent la Salon Mondial du Tourisme din Paris, Franța

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.