BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENTE ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI: Persoană încarcerată la Coltău. Pieton lovit de mașina la Petrova (foto)

Două evenimente rutiere grave s-au petrecut în noaptea de 24/25 decembrie pe soselele Maramureșului.

În jurul orei 22.00 un pieton care s-ar fi deplasat pe mijlocul părții carosabile a drumului național 18 pe raza localității Petrova a fost lovit de un autoturism. onform primelor informații bărbatul în vârstă de aproximativ 45 de ani era sub influența băuturilor alcoolice. Echipajele medicale și poliția au intervenit imediat pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la Spital. (foto)

Un alt eveniment rutier a avut loc în jurul orei 1.30 pe raza localității Coltău. Din primele informații în urma unui accident rutier o persoană a rămas încarcerată în autoturism. Echipajele de la descarcerare au intervenit imediat.

” În ziua de 25 decembrie, pompierii băimăreni au intervenit, în jurul orei 02.10, la un accident rutier, cu o persoană încarcerată, produs în comuna Coltău. La fața locului au acționat un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD- unul de Terapie Intensivă Mobilă și unul de prim ajutor- E.P.A. Victima, un bărbat de 51 de ani, a fost extrasă din autoturism și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. ” a transmis ISU Maramureș.

În ambele cazuri polițiștii au deschis dosare penale pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentelor.

Vom reveni cu detalii

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Rodica mergea la biserică împreună cu familia, când ar fi derapat şi a plonjat cu maşina în apă. Filmul tragediei cu 3 morți din Satu Mare

Vasile Dale

FOTO: Ziua Porților Deschise la Jandarmeria Maramureș – 174 ani de la înființarea Jandarmeriei Române

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: O copilă de 11 ani a căzut de pe bicicletă pe parbrizul unei mașini pe DN19 între Remeți și Săpânța – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.