Maramuresul Istoric

IMPACT VIOLENT ÎN SATU MARE: Patru tineri au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod (FOTO)

Patru tineri din Ardud au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a derapat și a lovit un cap de pod, titrează Gazeta de Nord-Vest. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de Crăciun, în localitatea Gelu.

Patru tineri au fost răniți în urma unui accident rutier produs în această dimineață în localitatea Gelu, chiar în prima zi de Crăciun. O mașină cu numere străine la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 18 ani, a derapat, a lovit un cap de pod după care s-a oprit între alte două capete de pod.

Impactul a fost foarte violent. Trei din cei patru tineri aflați în mașină în momentul producerii accidentului au fost răniți grav, unul dintre ei fiind foarte grav, titrează jurnaliștii.

La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD și una SAJ. Victimele accidentului au fost transportate la spital.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului. Din primele cercetări, se pare că șoferul în vârstă de 18 ani, a adormit la volan, mai spun jurnaliștii de la Gazeta.

Toți cei aflați în mașină erau din Ardud.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Te-ar putea interesa si

11 tone de ajutoare umanitar ale unei asociații din Sighetu Marmației, BLOCATE ÎN PETEA

Redactie

ULTIMA ORĂ: Mascaţii, în percheziţie în vârf de munte în Pasul Prislop din Borşa

Redactie

BEAT CRITA LA VOLAN: UN BORSEAN A PLONJAT CU MASINA IN PARAUL VISEUT (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.