Maramuresul IstoricRecomandate

INCENDIU VIOLENT / ACTUALIZARE: Mai multe case din Baia Borşa cuprinse de flăcări (GALERIE FOTO)

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă în Baia Borşa, cartierul Rotundu, o casă fiind cuprinsă de flăcări.

problema este că fiind foarte apropiate, şi gospodăriile alăturate au fost cuprinse de flăcări. La faţa locului intervin, alături de pompierii borşeni, şi echipje din Vişeu de Sus.

Actualizare

Pompierii maramureșeni au intervenit la 7 situații de urgență în intervalul 30.12.2019-02.01.2020.
​În data de 30.12., pompierii din Vișeu, alături de pompierii voluntari, au intervenit în Poienile de sub Munte, unde un șopron cu fân a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 60 de metri pătrați din șopronul de lemn și circa 2 tone de fân.
​Marți, 31.12., pompierii vișeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia a ars doar funinginea din coșul de fum.
​Prima zi a noului an a debutat, pentru pompierii maramureșeni, cu un incendiu izbucnit la o centrală termică în Vișeu de Sus. Focul a distrus un perete despărțitor din lemn și rigips. La Borșa, pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe.
​Punctul de Lucru Șomcuta Mare a intervenit în localitatea Satulung pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera unei locuințe. Incendiul a distrus tavanul din lemn, o canapea și diverse materiale textile.
​Militarii Gărzii de Intervenție Vișeu de Sus au intervenit astăzi, 02.01.2020, la un incendiu izbucnit într-o încăpere a unei locuințe. În urma incendiului s-a distrus circa 1 metru pătrat de perete din lemn. Pompierii borșeni intervin în acest moment la un incendiu în Borșa, pe strada Rotundu. Incendiul s-a manifestat inițial la o anexă gospodărească, iar din cauza faptului că în imediata apropiere a anexei se afla o casă, acoperișul acesteia a fost cuprins de flăcări. În sprijinul celor două echipaje de la Borșa s-a deplasat și un echipaj de stingere din cadrul Secției Vișeu de Sus. În acest moment incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare.

Incendiul din Borșa nu s-a soldat cu victime. La intervenție au mai participat un echipaj de prim ajutor EPA SMURD, de la Garda de Intervenție Borșa, precum și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din oraș, cu o autocisternă. În incendiu au ars circa 170 metri pătrați acoperiș anexă și casă.

Flăcările au afectat și acoperișul unei case aflate în construcție, în aceeași curte, în proporție de 70%. Au mai ars elemente de mobilier, obiecte de uz casnic și articole de îmbrăcăminte. 

Cauza PROBABILĂ: burlan metalic neprotejat față de materialele combustibile din jur.

(Foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Salvamontiştii maramureşeni au intervenit la salvarea unui bărbat care şi-a rupt piciorul

Redactie

VANDALIZAREA LA SATULUNG CONTINUĂ: „Pneumologul” a mai distrus aseară pneurile a trei maşini

Vasile Dale

ÎNGRIJORĂTOR /ACTUALIZARE 3: Pestă porcină africană şi la Oncești. Culmea chiar la samsar acasa!!! În acest moment avem trei focare: la două gospodării din Ieud și la una din Oncești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.