S-au format cozi kilometrice la punctele de frontieră din nord-vestul țării. Șoferii se plâng că au de așteptat cu orele pentru a putea tranzita granița. Aplicația Poliției de Frontieră arată că la vama Petea, timpul de așteptare a ajuns la o oră pentru automobile. Valori mari de trafic se înregistrează și la vama Urziceni, potrivit PresaSM.

Cozi kilometrice la vămile din Satu Mare de la granița cu Ungaria. Aglomerația a început după Revelion, pe măsură ce românii care lucrează în străinătate se reîntorc în occident. Valori mari de trafic s-au înregistrat și în cursul zilei de ieri, dar și pe parcursul nopții.

Sâmbătă dimineața, șoferii spuneau că au de așteptat la cozi de câțiva kilometri.

Aplicația Poliției de Frontieră confirmă traficul crescut. La Petea, șoferii de automobile au de așteptat cel puțin o oră pentru a putea tranzita granița. La Urziceni, timpul de așteptare este de 30 de minute.

Polițiștii de frontieră au făcut repetate apeluri pentru ca șoferii să utilizeze toate punctele de frontieră de la granița cu Ungaria și să verifice pe aplicația online care sunt rutele alternative.

PresaSM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.