BREAKING NEWSRecomandate

ALERTĂ: Turist din Satu Mare, rătăcit la coborârea de pe Creasta Cocoșului

Intervenție de ultimă oră, în jurul orei 17.30, în zona Munților Gutâi.

In urma unui apel venit prin Dispeceratul National Salvamont am fost informati ca un turist s-a ratacit pe coborarea dinspre Creasta Cocosului spre Popasul Gutin.

In acest moment o echipa de prim raspuns Salvamont Maramures se deplaseaza spre locul in care se presupune ca s-ar afla turistul ratacit.

Vremea este complet defavorabila, ninge si este ceata densa cu vizibilitate de maximum 50 metri.

Într-un final turistul a fost gasit. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 34 de ani din Satu Mare. Aflat pentru prima oara pe traseul mentionat a intampinat dificultati la intoarcere.

Tânărul se afla în stare de hipotermie, extenuat și speriat ca nu mai gasea traseul marcat din cauza conditiilor atmosferice defavorabile. El pornise pe un traseu de patru ore de la Popasul Gutin către Creasta Cocoșului. A fost găsit mai sus de Poiana Boului, după ce a cerut ajutor, prin 112, la Dispeceratul Național al Salvamont.

În urma actiunii salvamontistilor, acesta si-a revenit si a fost transportat pana la masina proprietate personala aflata la popasul Gutin. Actiunea s-a incheiat.

Trebuie să mai spunem că, în ultimele 24 de ore, salvamontiștii au intervenit de nouă ori pe pârtiile de la Cavnic, respectiv Șuior. În cinci cazuri, victimele au fost predate celor de la SMURD.

Crin CĂLĂUZ

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

VIDEO, GALERIE FOTO: Pericol de explozie pe strada Victoriei. Ţeavă de gaz ruptă de o maşină. Derdeluș pe străzile din Baia Mare (actualizare)

Redactie

Misterul legitimației care dovedește că fostul primar Cătălin Cherecheș este membru în organizația rezerviștilor din Ministerul de Interne | După arestarea în Germania, a fost dat afară

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Prefectura Maramureș a fost abandonată de PNL

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.