Pompierii intervin la stingerea unui incendiu izbucnit în Baia Mare, pe strada Mărului, unde o casă a luat foc (foto).


În ultimele ore pompierii maramureșeni au intervenit la stingerea a cinci incendii.

Astfel, Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a acționat, duminică 5 ianuarie, cu începere de la ora 19.40, cu un echipaj de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un imobil de pe strada Independenței din municipiu. Ca urmare a intervenției prompte a pompierilor militari, a ars doar funinginea din coșul de fum necurățat.
Tot ieri seară, în jurul orei 21.10, Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a intervenit, cu un echipaj de stingere, la lichidarea și localizarea unui incendiu declanșat la o gospodărie de pe strada Dragoș Vodă din municipiu. A ars funinginea din coșul de fum.
În aceeași zi, un echipaj de stingere al Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare a acționat, în jurul orei 21.15, la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la rețeaua de iluminat public, pe strada Viilor din municipiu. Au ars circa 30 de metri de izolație cablu electric și o lampă de iluminat stradal.
O oră mai târziu, un echipaj de stingere de la Garda nr. 2 de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit la stingerea unui incendiu semnalat la coșul de fum al unei gospodării din localitatea Rozavlea. A ars funinginea din coșul de fum.
Luni, 6 ianuarie, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au intervenit la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei gospodării din Ocna Șugatag. La acțiune au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, cu o autospecială. Ca urmare a intervenției prompte a pompierilor, a ars doar funinginea din coșul de fum.

ACTUALIZARE incendiu strada Mărului

La incendiul de pe str. Mărului au intervenit 2 echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD. Au ars o magazie din lemn, de circa 30 de metri patrati si aproximativ 2 metri cubi lemn de foc

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.