Eveniment

1.25 MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT: Un bărbat din Bocicoiu Mare a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă

Ieri, 14 ianuarie, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o persoană a fost rănită după ce căzut de pe bicicleta cu care se deplasa.
La faţa locului a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din Bocicoiu Mare, iar din verificările efectuate s-a stabilit că acesta s-a rănit după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că avea o alcoolemie de 1.25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Perseverenţă în continuarea acţiunilor pentru combaterea accidentelor – amenzi de peste 10 000 de lei aplicate de poliţişti în câteva ore la Sighetu Marmaţiei

Acţiunile pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi rănirea unor persoane continuă. Ieri a fost organizată o astfel de acţiune la Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii din municipiu au desfăşurat activităţile în colaborare cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş.

Între orele 10.00-13.00 şi 14.00-17.00 au fost oprite pentru verificări mai multe autoturisme iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale.
Valoarea amenzilor a depăşit suma de 10 000 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Supă de carne cu legume și… PENE pentru o mămică de la Secția Născuți Prematuri a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Managerul unității medicale ”a luat foc” și a dispus o anchetă

Vasile Dale

CADE ZĂPADA DE PE CASE: Circulaţia autovehiculelor pe DJ 109F Cavnic se desfășoară alternativ

Vasile Dale

Furtuna in Maramures: Grindina in Lucacesti, inundatii la Finteusu Mic (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.