Important

ATENŢIE LA NEATENŢIE: Poliţiştii sunt pe urmele unor persoane care au sustras un telefon mobil şi un portofel dintr-un autoturism lăsat neasigurat

Portierele neasigurate, telefon mobil şi portofel, lăsate pe bancheta din spate, sunt condiţiile cele mai prielnice pentru comiterea unui furt din auto, în doar câteva clipe. Luaţi măsuri de asigurare a bunurilor dumneavoastră! Nu favorizaţi producerea activităţii infracţionale!

În data de 14.01.2020, la sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat o femeie de 44 de ani, din municipiu, care a reclamat faptul că persoane necunoscute i-au sustras bani şi bunuri din autoturism.
Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că în jurul orei 16:30, victima şi-a lăsat autoturismul neasigurat pe strada Petru Rareş din municipiu, iar persoane necunoscute au profitat şi au sustras un telefon mobil şi un portofel care conţinea bani şi acte lăsate la vedere pe bancheta din spate.
În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și luarea măsurilor legale.

Pentru a nu ajunge în situaţii similare, când parcaţi maşina, verificaţi dacă este închisă! Chiar şi atunci când lipsiţi pentru câteva clipe! Sfatul nostru este să verificaţi, de asemenea, să nu rămână pe banchetă sau la vedere bunuri de valoare! Există posibilitatea ca cei care le vor observa să facă tot posibilul să şi le însuşească şi să rămâneţi fără ele!

Prins în flagrant de poliţiştii din Baia Sprie în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un imobil

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, poliţiştii din Baia Sprie au prins în flagrant un bărbat din oraş care încerca să sustragă bunuri dintr-un imobil situat pe strada Plevnei.

Verificările efectuate au relevat că acesta are vârsta de 39 de ani, a răvăşit mai multe lucruri, însă nu a reuşit să sustragă nimic.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Te-ar putea interesa si

DOLIU ÎN BAROUL MARAMUREŞ: Avocatul Ioan Blăjan a murit din cauza unei boli incurabile la doar 61 de ani

Redactie

LET’S DO IT ROMANIA: Băimărenii, invitaţi sâmbătă, 15 septembrie, la marea curăţenie generală

Vasile Dale

IMUNIZAREA CONTINUĂ: Au fost vaccinaţi rezidenţii Căminului pentru persoane vârstnice Baia Sprie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.