Joi, 16 ianuarie, la ora 01.56, un bărbat a sesizat poliţia prin SNAUAU 112 despre faptul că autoturismul său, care era parcat în curtea unei societăţi comerciale din Sighetu Marmaţiei, a fost incendiat.

Alături de pompieri, care au intervenit pentru limitarea şi stingerea incendiului, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Sighetu Marmaţiei care au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere şi au demarat activităţile specifice pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incendiul.
În urma verificărilor efectuate cu operativitate, ieri după-amiază poliţiştii de investigaţii criminale din municipiu au stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Sighetu Marmaţiei, este bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.
Ca urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus internarea acestuia la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării unui examen psihiatric privind capacitatea de exercițiu la momentul sâvârșirii faptei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației. (foto arhivă)


loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.