Ieri, 16 ianuarie, în jurul orei 11.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că în locul numit Negru Obîrșii se află o persoană care încearcă să sustragă plăci de andezit.
Deplasaţi de urgenţă la faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 48 de ani, din Sighetu Marmaţiei. Totodată, verificările poliţiştilor au relevat că autovehiculul cu care acesta s-a deplasat nu avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare şi nu era înmatriculat şi că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat, urmând a fi dispuse măsuri legale.


Cercetat de poliţişti după ce a sustras produse cosmetice dintr-un supermarket

Ieri după-amiază, în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată despre faptul că un bărbat a trecut pe lângă casele de marcat ale unui supermarket fără a achita produsele pe care le-a luat.
Patrula de ordine şi siguranță publică care s-a deplasat la faţa locului a identificat un tânăr de 20 de ani, din Baia Mare. Verificările efectuate au relevat că acesta a ascuns sub geacă produse cosmetice luate de pe raftul supermarketului şi a trecut pe lângă casele de marcat fără a le achita.
Prejudiciul, în valoare de aproximativ 60 de lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate, care nu a dorit să depună plângere.
În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.