EvenimentMaramuresul Istoric

Cu ochii în telefon, şefa Biroului vamal Sighet s-a înfipt cu maşina direct în bariera CFR

Șefa Biroului vamal de frontieră Sighetu Marmației, Lidia Mureșan, a provocat un accident de circulație din cauza neatenţiei la volan. Lidia Mureșan butona telefonul când a intrat cu maşina instituţiei într-o barieră a CFR.

Potrivit IPJ Maramureş, accidentul s-a produs miercuri, 15 ianuarie, în jurul orei 22.00, pe strada Nicolae Titulescu din Sighet Marmației.

“O femeie care conducea un autoturism a efectuat activități de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu bariera stației CFR. Nicio persoană nu a fost rănită. Conducătoare auto a fost sancționată contravențional conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, transmit poliţiştii maramureşeni, potrivit sighet247.ro.

În urma accidentului au rezultat avarierea autoturismului și a barierei CFR.

Contactată telefonic de Sighet 247, Lidia Mureșan a declarat că la momentul producerii accidentului, iluminatul public nu funcționa. Din cauza întunericului și a ceții pur și simplu nu a observat că bariera era închisă. Totodata, a mai declarat că accidentul a fost unul minor și că telefonul era cuplat pe sistemul bluetooth al mașinii.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

INFORMARE METEO: Cod galben de vreme rea pentru Maramureş în următoarele ore

Vasile Dale

ACTUALIZARE 6: UN AUTOTURISM S-A IZBIT DE UN STALP LA SATULUNG: VICTIMA INCARCERATA A MURIT IN DRUM SPITAL (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Exclusiv: Crimă la Vișeu de Sus. Suspectul a fost prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.