EvenimentMaramuresul Istoric

DESCOPERIT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ: Cu marijuana în torpedou, la plimbare prin Dragomireşti

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au depistat un tânăr din Maramureș, care deţinea în torpedoul autoturismului pe care îl conducea aproximativ 8 grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi marijuana.

În data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control în piața agro-alimentară din localitatea Dragomirești un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.



În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului a fost descoperit, în torpedou, un plic în care se afla o substanță vegetală de culoare verde-oliv, şoferul declarând că este vorba de marijuana.

Drept urmare, persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de 7,81 grame substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi marijuana, fiind ridicată în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, iar dosarul a fost înaintat parchetului competent pentru soluționare.

Te-ar putea interesa si

NISSAN se alătură campaniilor de prevenire susţinute de poliţişti

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O AUTOUTILITARA S-A IZBIT DE UN COPAC LANGA PADUREA STEJARUL (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Turistă străină, rănită în zona Creasta Cocoşului, salvată de salvamontiştii maramureşeni. A fost solicitat elicopterul de la Jibou

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult