Eveniment

FOTO: Accident cu trei victime, printre care şi un copil, pe drumul ce face legătura între Sălaj și Maramureș

În această dimineață, în jurul orei 10, un autoturism a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu trei victime, între care și un copil în vârstă de aproximativ un an.


Duminică dimineața, în jurul orei 10, pe drumul ce face legătura între județele Sălaj și Maramureș, a avut loc un eveniment rutier.

Conform primelor informații de la fața locului, un autoturism în care se aflau trei persoane (doi adulți și un copil în vârstă de aproximativ un an) a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în mărăciunișul de la marginea drumului.

Cineva a sunat la 112, dar – până la venirea echipelor de intervenții – mai mulți participanții în trafic au dat primul ajutor.

La fața locului au venit echipaje de intervenții de la pompierii, ambulanță și poliție.

În momentul în care echipajul de pompieri militari de la Secția de pompieri Cehu Silvaniei a ajuns la locul evenimentului, victimele fuseseră extrase din mașină de oamenii, fiind ajutate de alţi participanţi din trafic.

Din fericire, victimele erau conștiente și au refuzat transportul la spital.

Sursa Sportul Sălăjean

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Apele au făcut prăpăd la Sighetu Marmaţiei şi Strâmtura

Redactie

AFACERERE SUB SECHESTRU – Ce bunuri i-a confiscat FISCUL Tabitei Cherecheș

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: O fată și un băiat de clasa a V-a de la o școală din Baia Mare s-au bătut ca-n filme sub privirile colegilor. Au distrus și o ușă – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.