BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE 2: Impact violent pe strada Oborului. Cinci victime, printre care un copil de 3 ani. Niciunul nu purta centura de siguranță

Un grav accident de circulație s-a produs pe strada Oborului din Baia Mare. Din primele informații se pare că în eveniment au fost implicate două vehicule: un VW Polo și un Mercedes cu volan pe partea dreaptă.

În urma impactului violent se pare că două persoane au fost rănite, un bărbat rămânând încarcerat în VW Polo.

Traficul este blocat.



Actualizare SAJ Maramureș

Conform informațiilor oficiale, în urma accidentului au rezultat cinci victime, toate conștiente, printre care și un copil. Intervin două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Baia Mare.

Copilul cu traumatism cranio-cerebral și traumatism la membrul superior însotit de mamă și de doi adulți vor fi transportați de urgență la UPU Baia Mare.

Suplimentar, echipajul EPA SMURD care a finalizat altă intervenție a fost dirijat la locul accidentului de pe starda Oborului.

Actualizare 2 – IPJ Maramureș

”Poliția a fost alertată joi seară, în jurul orei 19.00, despre faptul că pe strada Oborului din Baia Mare s-a produs un accident de circulație. Un tânăr în vârstă de 24 ani din Baia Sprie a condus un autoturism pe strada Oborului, din direcția strada Forestierului spre Mihai Eminescu. La intersecția cu strada Electrolizei, acesta nu a păstrat distanța de siguranță față de autotruismul care circula în fața sa. A frânat brusc, a pierdut controlul direcției, a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturism condus de o femeie în vârstă de 33 ani”

În urma impactului trei persoane au fost conduse la spital, printre care și un copil în vârstă de 3 ani. Conducătorii auto au fost testați rezultatul fiind negativ. Totodată, s-a stabilit că ambii conducători auto, precum și victimele nu purtau centura de siguranță.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: Un șofer începâtor a ajuns cu BMW-ul într-un stâlp (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIAŢA BATE FILMUL…: O băimăreancă cu două facultăţi s-a făcut şoferiţă de TIR

Redactie

ACTUALIZARE: ECHIPAJUL RADAR MCV AL POLITIEI RUTIERE A IZBIT IN INTERSECTIE O MASINA CE TRECEA PE VERDE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult