BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / PRĂPĂD LA BORȘA: Păduri seculare rase de pe suprafața pământului. Se cere intervenția Ministrului Mediului (FOTO, VIDEO)

Un localnic din Borșa ne-a trimis pe adresele www.baiamare24.ro și www.vasiledale.ro imagini foto și video surprinse astăzi într-o pădure seculară din zona Izvoarele Bistriței, BORȘA (Maramureș). Alături de imaginile de-a dreptul cutremurătoare, în care se vede clar cum totul a fost ras de pe suprafața pământului, cititorul nostru face și acuze deosebit de grave la adresa unor persoane dar și instituții publice. Redăm în continuare mesajul primit:

”Cine îi trage la răspundere pe cei care lasă țara să fie furată de hoți? Pădure tăiată, rasă pur și simplu, de către Asociația Composesorală Borșa (președinte Matei Mihali) fără a fi întocmite actele de punere în valoare. Locația: UP VII Izvoarele Bistriței u.a. 119A, 120A și 121A. Sunt mii de cioate tăiate ilegală, fără a prezenta vreo amprentă!

Alo, Garda Forestieră! Voi ce faceți? Dormiți în papucii statului? Domnule Ministru, Costel Alexe a-ți promis că stopați defrișările ilegale!!! Să vină corpul de control al ministrului în pădurile Borșei unde s-au ras pur și simplu 70 de hectare. O să fac sesizare la Ministru dar și la IGPR București.Pe suprafața de 69,07 hectare s-a exploatat masa lemnoasă fără a se respecta nicio regulă silvică. Imaginile ce vi le trimit le-am filmat astăzi în jurul orei 10.00 și sunt relevante în acest sens. Totul s-a realizat cu sprijinul inspectorului șef de la Garda Forestieră Cluj”.

Așteptăm un punct de vedere din partea persoanelor care se simt lezate în aceste acuze grave aduse de cititorul nostru. Îl vom publica de îndată.

Te-ar putea interesa si

SPJ MARAMUREŞ: Trei accidente pe pârtii, cu intervenţia salvamontiştilor

Redactie

FURT CALIFICAT: Două biciclete sustrase din Moisei, recuperate la scurt timp de poliţişti

Vasile Dale

ACCIDENT LA DUMBRĂVIŢA: Motociclist din Cehia lovit de un tractor (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult