Important

ÎN 24 DE ORE: Pompierii maramureșeni au intervenit la două incendii: în Baia Mare şi Şomcuta Mare

Miercuri, 22 ianuarie, în jurul orei 11, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu declanșat la un autoturism parcat pe strada Tineretului din municipiu. Au ars elementele combustibile din compartimentul motor și habitaclul autoturismului.
În această dimineață, în jurul orei 07.10, un echipaj de stingere de la Punctul de lucru Șomcuta Mare a intervenit la un incendiu semnalat la o gospodărie situată pe strada Mireșului din oraș. Ca urmare a intervenției rapide a pompierilor militari, a ars doar un metru pătrat din acoperiș, respectiv o grindă, pe o lungime de un metru.
De la începutul anului, pompierii militari maramureșeni au intervenit la 59 de incendii, dintre care 37 s-au produs la locuințe, gospodării și anexe. Cele mai multe au izbucnit din cauza coșurilor de fum necurățate sau defecte.
În aceeași perioadă, echipajele SMURD din județ au efectuat 430 de intervenții, dintre care 28 pe parcursul ultimelor 24 de ore.

Te-ar putea interesa si

O nouă reușită a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Ultimele noutăți legate de tratamentul de radioterapie

Redactie

26 SEPTEMBRIE: Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere

Vasile Dale

VIDEO: Îmbulzeală de nedescris la școlile din Baia Mare. Polițiștii sosiți la fața locului n-au avut ce să facă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.