Important

ASOCIAŢIA ESPERANDO: Servicii de recuperare medicală pentru toți băimărenii

Asociația Esperando oferă servicii de recuperare pentru toate persoanele, care la un moment dat, au suferit diferite tipuri de afecțiuni.

De 18 ani, specialiștii de la Esperando oferă terapii pe care și le perfecționează constant, în cadrul muncii de zi cu zi, dar, și prin participarea la diferite cursuri de specializare.

Serviciile cuprind activităţi precum: kinetoterapie/ gimnastică medicală, fizioterapie, electroterapie, laserterapie, termoterapie, reflexoterapie, aromoterapie, masaj, masaj facial de recuperare, hidroterapie, terapia Richelii, terapia Fasciq, terapia Trigger points, terapia Pranic healing educaţie informală şi nonformală, terapie ocupaţională, terapie cu animale, terapie prin dans. Pe lângă acestea se oferă şi un program de socializare şi petrecere a timpului liber.

Serviciile au fost dezvoltate continuu, pentru a răspunde cât mai bine cerințelor, în ceea ce privește tratarea diferitelor tipuri de afecțiuni.
În următoarele săptămâni, vom oferi informații despre terapiile care se desfășoară în Centrul de Recuperare Esperando și situațiile în care sunt indicate.
Informațiile vor fi publicate săptămânal, în prea scrisă și online, așa că, vă invităm să urmăriți articolele noastre.

Te-ar putea interesa si

Păreri PEFOC – meșterii adevărați recomandă calitatea germană a coșurilor de fum ceramice Hoch

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Acțiuni ale polițiștilor rutieri pe drumurile judeţului. 4 șoferi depistați băuți la volan

Redactie

Țigări în valoare de 67.000 lei confiscate la frontiera de nord

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.