Eveniment

PENTRU A OMORÎ CÂINI ŞI PISICI: Cârnaţi cu ace de pescuit aruncaţi pe străzile din în Baia Mare

Persoane necunoscute au băgat ace de pescuit în mai mulţi cârnaţi pe care apoi i-au aruncat pe străzile dintr-un cartier din Baia Mare, pentru a ucide câini şi pisici.

Mai mulţi iubitori de animale au găsit cârnaţii cu ace de pescuit în interior pe străzi din cartierul Săsar din Baia Mare, iar apoi au dat alerta printr-o postare pe Facebook.

„Mare atenţie! Cartierul Săsar. Am fost anunţaţi că cineva a împrăştiat cârnaţi cu cuie (n.red. ace de pescuit). Nu vă lăsaţi câinii fără lesă şi verificaţi bine zonele în care vă plimbaţi. Anunţaţi vecinii care au câini. Dacă găsiţi aşa ceva, vă rugăm să le culegeţi”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook Voluntari Salvaţi Animalele Baia Mare.

Postarea a fost distribuită de peste 1500 de persoane pentru a atrage atenţia proprietarilor de animale din Baia Mare.

Metoda introducerii unor astfel de ace sau cuie în mâncarea aruncată pe stradă este folosită de persoane rău-voitoare care vor să ucidă astfel câinii şi pisicile.

Te-ar putea interesa si

Un bărbat din Oarţa de Sus şi-a bătut mama de 75 de ani. S-a ales cu ordin de protecţie provizoriu

Redactie

ALT ACCIDENT: Un copil de 9 ani și o femeie, răniți pe DN18B la Cărbunar (foto/actualizare)

Vasile Dale

FĂRĂ LICITAȚIE DAR CU DEDICAȚIE, ÎN PANDEMIE – Primarul PSD care a cumpărat în timpul stării de urgență zeci de mese de berărie și sute de scaune

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.