BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

Conferința “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI” – Baia Mare 2020, ediția a V-a

A V-a ediție a Conferinței “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI” se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020 și va reuni, în Baia Mare, reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile reprezentative ale situaţiilor de urgenţă, din întreaga țară.

Evenimentul va debuta în cursul zilei de mâine, 30 ianuarie 2020, cu lucrări științifice și se va termina cu un remarcabil exercițiu de salvare, desfășurat la barajul Firiza. După acest moment, participanții vor avea parte de o seară cu specific maramureșean.

Pentru cea de-a doua zi a simpozionului, s-a pregătit o serie de expuneri de mare interes, pentru tot ceea ce inseamnă situațiile de urgență, prezentate de cele mai de seamă personalități în domeniu. Ziua se va încheia cu o cină festivă.

Lucrările Conferinței vor continua în 1 și 2 februarie 2020, fiind adresate în principal personalului medical, paramedical, pompierilor și salvamontiștilor.

„Conferința “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI” a devenit o tradiție pentru județul Maramureș. Pentru noi, schimbul de informații și experiență, constituie URGENȚĂ!”, spun organizatorii.

Informații în timp real pe pagina de facebook a evenimentului. www.vasiledale.ro este partner media al evenimentului.

Te-ar putea interesa si

LICEUL INTERNAŢIONAL BAIA MARE: Informare și prezentare a posibilității de aplicare la o universitate de top în străinătate

Redactie

PLAN DEJUCAT DE POLIŢIŞTII DIN TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: Doi tineri prinşi, la scurt timp după ce au furat două biciclete de pe raza judeţului Satu Mare

Vasile Dale

FOTO: BORȘA SĂLBATICĂ – Casă veche restaurată integral a fost incendiată intenționat. Pagube de 300.000 lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.