BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO – ECONOMIE LA DESZĂPEZIRE? Combustibil turnat din canistre în PET-uri de 5 litri la Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Aseară vă prezentam cum un utilaj de deszăpezire se plimbă pe drumul național 18 fără să împrăștie material antiderapant. Am primit și un răspuns din partea autorităților referitor la acest aspect și îl vom publica mai jos.

Astăzi însă am primit alte imagini video de la Sighetu Marmației. Un cititor al nostru a filmat un bărbat care golește dintr-o canistră într-un pet de 5 litri combustibil în curtea unei instituții. Pe imagini se văd două utilaje de deszăpezire parcate ceea ce ne poate indica faptul că ar putea fi sediul celor de la deszăpezire. ”De asta lipsesc utilajele de pe drumuri. Fac economie la carburant” ne-a scris cititorul nostru.

”Nu sunt cei de la drumurile naționale pentru că DN au echipament de culoare portocalie și sunt inscripționate” precizează autoritățile.

Cât privește imaginile surprinse în cursul serii precedente pe DN18 iată răspunsul: ”Utilajul de deszăpezire de la districtul Petrova se întorcea de la intervenție la bază. Acționase cu material antiderapant și lamă” precizează autoritățile.

ACTUALIZARE

”Angajatul este de la o firmă privată care a închiriat spațiu pentru mașinile de intervenție care asigură deszăpezirea drumurilor comunale. S-au verificat camerele video de la district. În pet turna ulei hidraulic, iar lângă angajat mai era o canistră cu antigel. Utilajul pe care lucrează are un motor auxiliar și a completat uleiul și antigelul” au transmis autoritățile.

Citeşte şi

https://vasiledale.ro/2020/01/30/exclusiv-foto-video-actualizare-ninge-abundent-in-maramures-trafic-ingreunat-pe-dn18-pe-gutai-si-hera-tir-blocat-utilajele-de-deszapezire-se-plimba-dar-nu-arunca-material-antiderapant/

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Bărbat accidentat de o mașină în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O AUTOUTILITARA S-A IZBIT DE UN COPAC LANGA PADUREA STEJARUL (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ȘOCANT: O femeie s-a aruncat dintr-o mașină în mers pentru a scăpa de concubinul agresiv. Apoi a răpit-o și a sechestrat-o într-un hotel

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.