BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INTERVENŢIE / ACTUALIZARE: Scurgeri de gaze pe str. Al. Odobescu, persoană blocată în interior

Pompierii băimăreni au fost solicitaţi să intervină pe str. Al. Odobescu, unde s-a sesizat o scurgere de gaze.

Pompierii intervin la deblocarea uşii unui apartament, posibil persoană blocată în interior.

Actualizare – ISU Maramureş

Astăzi, în jurul orei 08.40, ca urmare a solicitării unei echipe de intervenție a furnizorului de gaz, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” din Baia Mare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean s-au deplasat la un imobil pe strada Alexandru Odobescu, din municipiu. Locatarii blocului respectiv au anunțat că simt miros de gaze ieșind dintr-un apartament, fapt confirmat de echipa de intervenție a furnizorului.

Cum proprietara apartamentului nu răspundea la ușă, pompierii au intrat pe geam și au descoperit că un ochi al aragazului era pornit. Din fericire, proprietara, în vârstă de circa 79 de ani, dormea în camera cea mai îndepărtată de bucătărie și nu a  fost afectată. După ce a fost consultată de echipajul SAJ, a refuzat transportul la spital.

Pompierii maramureșeni au efectuat patru intervenții în ultimele 24 de ore. Astfel, miercuri, 29 ianuarie, în jurul orei 14.30, un echipaj de stingere de la Garda nr. 2 de Intervenție Borșa a acționat la un incendiu semnalat la coșul de fum al unei gospodării situată pe strada Malului, din localitate. Datorită intervenției rapide a pompierilor militari, a ars doar funinginea din coșul de fum necurățat.

Tot miercuri, cu câteva minute înainte de ora 20.00, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” din Baia Mare au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință situată pe strada Plaiului, din municipiu. Au ars circa 20 de metri pătrați acoperiș din lemn și 15 metri pătrați perete, construit din același material. Incendiul s-a declanșat, cel mai probabil, din cauza efectului termic de la coșul de fum neizolat față de materialele combustibile din jur.

În această dimineață, în jurul orei 07.00, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Lunca la Tisa. Au ars circa 3 metri pătrați perete din lemn. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic de la coșul de fum neizolat față de materialele combustibile din jur.

(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

INCENDIU / ACTUALIZARE: Foc la o gospodărie din Buzeşti. Ce spun pompierii (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Maramureș Heritage: Start înscrieri de proiecte pentru Bursa Dr.Julius Morar (Mandel)

Vasile Dale

MIREȘU MARE – EVENIMENT: Concert de muzică clasică în pădurea Bavna

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.