Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE SESIZATE DE BĂIMĂRENI: Conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului

Azi-noapte, în jurul orei 01.00 poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la comiterea a două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Prima faptă a fost constatată pe strada Gheorghe Marinescu din Baia Mare. Poliţiştii ajunşi la faţa locului indicat de un cetăţean care a sesizat fapta, au constatat că un tânăr de 33 de ani conducea un autoturism chiar dacă nu deţine permis de conducere.

Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, poliţiştii au intervenit pe strada Bucovinei, pentru identificarea unei alte persoane, după ce au fost sesizaţi că autoturismul condus de acesta rula pe contrasens. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale şi se continuă cercetările.
Poliţiştii mulţumesc cetăţenilor care previn producerea unor incidente şi sesizează poliţia când sunt martorii unor infracţiuni de orice natură.

Târgu Lăpuş: acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc autoturisme cu defecţiuni tehnice

Ieri, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, împreună cu lucrători din cadrul R.A.R – Maramureş, au executat o acţiune rutieră pe linie de stare tehnică.
În urma acţiunii poliţiştii au constatat 7 abateri, pentru care s-au aplicat sancţiuni de peste 3.000 lei, iar ca măsuri complementare s-au reţinut două certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.
Siguranţa dumneavoastră este cea mai importantă! În această privinţă, pentru prevenirea unor incidente, sfătuim conducătorii auto ca înainte de a porni la drum să-şi verifice anvelopele, precum şi sistemele de frânare şi direcţie!

Tânăr condamnat pentru ucidere din culpă

Ieri, 30 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Târgu Lăpuş.
Un tânăr de 28 de ani din Târgu Lăpuş, a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 2 luni detenţie, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.
Acesta a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Sunt pregătite corturile! Se vor monta când situația o va impune. Deocamdată, în Maramureș a ajuns o singură persoană a cerut azil (actualizare)

Vasile Dale

OAMENI INCONȘTIENȚI: Ard pădurile în tot județul. La Suciu de Sus și pe Valea Vaserului flăcările abia sunt ținute sub control (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Impact între un autoturism şi un autobuz pe str. 22 Decembrie din Baia Mare (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.