Maramuresul Istoric

PETROVA, LEORDINA, BISTRA ȘI BOGDAN VODĂ: Polițiștii au acționat pentru combaterea comerțului ilicit și a evaziunii fiscale

 
Pe parcursul a două zile, respectiv 29 și 30 ianuarie, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Biroului Sighetu Marmației au acționat pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.
În cadrul acțiunii au fost efectuate activități de verificare și control la sediile a 15 societăți comerciale și persoane fizice situate pe raza comunelor Petrova, Leordina, Bistra şi Bogdan Vodă. Pentru neregulile constatate au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 8 000 de lei.
Totodată, au fost continuate activitățile specifice într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, fiind aplicate măsuri asiguratorii în vederea recuperării pagubei produse prin instituirea sechestrului asupra unor bunuri în valoare de 120000 lei.
O altă acțiune pentru protejarea populației împotriva activităților comerciale ilicite și depistarea persoanelor care comercializează țigări de contrabandă a fost organizată de polițiștii Biroului de Ordine Publică din Sighetu Marmației. Pentru neregulile constatate au fost aplicate amenzi în valoare de 3500 de lei.
 

Te-ar putea interesa si

CASCADA CAILOR: Intervenţie a salvamontiştilor borşeni pentru salvarea unuimcopil de patru ani care a alunecat şi a căzut

Redactie

INSTANŢA A DECIS: Bărbatul din Vişeu de Sus care şi-a bătut concubina fracturându-i coastele a fost arestat preventiv

Vasile Dale

POIENILE DE SUB MUNTE ŞI RUSCOVA: Mandate de percheziţie domiciliară la persoane bănuite de infracţiuni silvice

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.