Eveniment

TOLERANŢĂ ZERO FAŢĂ DE AGRESORI: Bătăuş din Fărcaşam reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii băimăreni

Ieri, în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că într-un local public din municipiu a avut loc o altercaţie.
Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat doi băimăreni de 32 respectiv 38 de ani şi un tânăr de 32 de ani din comuna Fărcaşa. Verificările efectuate până în acest moment au relevat că pe fondul consumului de alcool, tânărul din Fărcaşa i-a agresat fizic pe cei doi băimăreni. Datorită leziunilor suferite, unul dintre aceştia a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
În baza probatoriului administrat de poliţiştii de investigaţii criminale, faţă de agresor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un șofer a distrus cu maşina niște pubele de gunoi din cartierul Săsar, apoi a demarat în trombă

Redactie

FOC LA SIGHET: Incendiu la o anexă de pe strada Izei

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un tânăr din Nistru urmărit de poliție prin Baia Mare? Avea permisul suspendat iar în mașină s-a găsit un dispozitiv folosit pentru consumul de stupefiante (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult