BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: Impact violent în intersecția bd București cu strada Culturii. 3 pietoni spulberați, doi încarcerați, unul inconștient (FOTO, VIDEO)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp la intersecția bulevardului București cu strada Culturii din Baia Mare.

În urma impactului violent una dintre mașini au fost aruncat-o pe trotuar și s-a oprit direct într-un stâlp.

Conform autorităților patru persoane au suferit leziuni corporale, două fiind încarcerate. Două dintre victime sunt pietoni care stăteau la semafor. O victimă este inconștientă și s-a trecut la manevrele de resuscitare.



Echipajele medicale SMURD și Ambulanță sunt în drum spre locul accidentului.

ACTUALIZARE

Conform ISU Maramureș sunt 7 persoane implicate în accident din care una refuză transportul la spital. O persoană, se pare pieton, este în continuare inconștientă. Se lucrează pentru descarcerarea celor două persoane prinse într-una din mașinile distruse.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Un accident rutier soldat cu ranirea a 5 persoane s-a produs la intersecția bulevardului București cu strada Culturii din Baia Mare. Primele date au relevat ca șoferul unui autoturism nu a respectat culoarea semaforului, a forțat intrarea în intersecție și a intrat în coliziune cu alt autoturism.Unul dintre autoturisme a fost proiectat pe trotuar unde a accidentat trei persoane. În acest moment traficul este blocat în acea zonă. Polițiștii desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Ieri după-amiază, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie produs la intersecţia bulevardului Bucureşti cu strada Culturii din municipiu.

Verificările efectuate până în acest moment au relevat că un tânăr de 26 de ani, care conducea un autoturism, a pătruns în intersecţie fără a respecta semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 33 de ani.

În urma impactului, autoturismul care a pătruns în intersecţie fără a respecta culoarea semaforului a fost proiectat pe trotuar. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorilor auto şi a altor cinci persoane, pietoni care se aflau în intersecţie respectiv pasageri în cele două autoturisme. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital, iar o femeie de 32 de ani din Baia Mare a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

credit foto: Sorin Rațiu

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

PANICĂ ÎN BAIA MARE: Foc la Kaufland de pe str. G. Coşbuc (FOTO, VIDEO)

Redactie

Învârtita de Maramureș cu Viorica Dăncilă! Cum a fost surprinsă după lansarea oficială la prezidenţiale (VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Polițiștii de frontieră au tras cu armele după 4 contrabandiști ucraineni în Lunca la Tisa. Unul a fost prins

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult