Sport

ATACĂ PROMOVAREA ÎN LIGA 3: Astăzi Progresul Șomcuta Mare a mers în cantonament în Ocna Șugatag

Începând de astăzi echipa de fotbal care activează în liga a IV-a, seria SUD, Progresul Șomcuta Mare a plecat în cantonament la Ocna Șugatag.

”Deși am început pregătirea de iarnă de ceva vreme astăzi am ajuns în cantonament la Ocna Șugatag. Vrem să abordăm returul ligii a IV-a seria SUD în forță și să luăm o obțiune serioasă pentru a câștiga seria și a participa astfel la barjele pentru promovarea în liga a III-a” a precizat Ionuț Buhai, președintele jucător și golgheter al echipei din Șomcuta Mare.

Acesta a ținut să mulțumească pe această cale primarului orașului Șomcuta Mare, Gheorghe Buda, dar și Consiliului Local Șomcuta Mare. ”Fără sprijinul lor nu am fi reușit să efectuăm o pregătire centralizată de iarnă. Noi sperăm să ne îndeplinim obiectivele și de la finalul verii să evoluăm în liga 3. Avem baza sportivă excelentă iar orașul Șomcuta Mare merită o echipă care să evolueze în eșaloanele superioare ale fotbalul românesc.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

Acuzat de violarea unei fetițe de 13 ani, fostul fotbalist Cristi Vasc a vorbit la GSP Live: „Da, i-am trimis poze indecente. E rușinos ce am făcut, dar nu am violat-o. Sunt șantajat”

Vasile Dale

CARITABIL: Licitaţie organizată de ACS Gladiators Baia Mare în beneficiul Mădălinei

Redactie

Podium şi locuri fruntaşe pentru lotul Liceului cu Program Sportiv Baia Mare la Campionatul Național Școlar de atletism

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.