Eveniment

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Un bărbat din Baia Mare a încălcat de mai multe ori ordinul de protecție

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat care a încălcat măsurile dispuse de ordinul de protecţie.
Poliţiştii au intervenit pe strada Dragoş Vodă din Baia Mare, după ce au fost sesizaţi că un bărbat, împotriva căruia a fost emis ordin de protecție provizoriu, a intrat pe geam în locuința victimei. La faţa locului a fost identificat un băimărean de 53 de ani, fostul concubin al persoanei vătămate, iar poliţiştii au stabilit că acesta a încălcat de mai multe ori măsurile impuse de ordinul de protecţie provizoriu emis pe numele său la data de 06 februarie a.c.
Bărbatul urmează sa fie prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu și violare de domiciliu.

Te-ar putea interesa si

DN 19: Coliziune între un camion şi un autoturism, la Dorolţ (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ”Puțulică de VIȘEU” a fost reținut. A vrut să violeze o femeie într-o frizerie. El va fi prezentat instanței pentru arestare preventivă (actualizare)

Vasile Dale

URMARE PERCHEZITII: ECSTASY, COCAINA, CANNABIS, ETNOBOTANICE. CINCI TINERI SI UN MINOR ARESTATI PREVENTIV (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.