Eveniment

BAIA MARE: Scandal provocat de un bărbat din Coroieni, aplanat de jandarmi

Ieri seară, în jurul orelor 21:20, jandarmii aflaţi în serviciu au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal la un local situat pe b-dul București din Baia Mare.

Ajunși la acel local, jandarmii au constatat faptul că un bărbat cu vârsta de 41 de ani, domiciliat în comuna Coroieni județul Maramureș, a provocat scandal adresând celorlalte persoane aflate în acel local injurii și expresii jignitoare tulburând ordinea şi liniştea publică. Jandarmii i-au aplicat sancțiune contravenţională conform legii 61/1991 Republicată.

Reamintim cetăţenilor că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO CITITORI: Evenimente neplăcute pe șoselele județului. Tamponare la Sighet, BMW în podeț la Vișeu de Sus

Vasile Dale

DECLARAȚII ȘOCANTE: „Au dat-o cu capul de roata maşinii”. Şoferiţă din Baia Mare, bătută de o mulţime violentă după ce a lovit un copil care a ţâşnit direct în şosea

Vasile Dale

IMAGINI DE COȘMAR ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Polițist local agresat în zona Gării. Doi suspecți, ambii recidivişti, încătușați (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.