Eveniment

TRAFIC DE DROGURI: Grup infacţional, format din trei tineri, depus după gratii de poliţişti

foto http://gazetadebistrita.ro/

Ieri, 11 februarie, polițiștii Biroului Urmăriri şi Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Tribunalul Sălaj luni, 10 februarie.
Este vorba despre trei tineri, doi de 29 şi unul de 34 de ani, care au fost condamnaţi la închisoare pentru comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional, efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc.

Pedepsele acestora sunt cuprinse între 4 ani şi 4 luni respectiv 8 ani şi 6 luni închisoare. Toţi au fost depistaţi de poliţişti şi depuşi după gratii în vederea executării pedepselor.

A refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii acoolemiei

Ieri, la ora 13.40, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au oprit pentru verificări un autoturism condus pe raza localității Băița. Polițiștii au identificat șoferul, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Băița.
Deoarece acesta emana halenă alcoolică, s-a intenționat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Baia Mare unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

INCIDENT GRAV LA SIGHET / ACTUALIZARE: Polițiștii sunt acuzați că au bătut un tânăr și l-au dus la nebuni. Arestat preventiv

Vasile Dale

EXCLUSIV / BOMBĂ VIDEO: Poliţiştii nu au găsit lista invitaţilor. Le dăm noi imagini video cu nuntaşii

Redactie

EXCLUSIV AUDIO / VIDEO: Acuze grave la adresa unui abonat la contracte publice în Borșa – Injurii, șicanări în trafic și amenințări la adresa consilierului local USR Gavrilă Bor. Alesul local a depus plângere penală la Poliție (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Rostas Ioan februarie 13, 2020 at 11:26 pm

Este vorba de mirciuca varga si sandel lemnean, cumnatul lui.
Cei doi au imbolnavit copiii multora cu etnobotanice (legale).
Lui mirciuca i-au redus judecatorii de la cluj pedeapsa de la 10 ani la 8 ani jumate pentru ca a dat cu ciocul si a turnat pe altii dupa prevederile legii protectiei martorilor. Deci mirciuca smecherul e un sifon.
Domnule vasile dale nu mai preluati cu copy paste comunicatele de presa ale politiei. Faceti-va treaba de jurnalist profesionati si documentati cazul.
Aici putea fi un articol frumos cu titlul : „Lichelele care va imbolnaveau copiii cu droguri merg la puscarie. Smecherul mircea pit e un sifonar. Oare ce manea o sa ii mai faca dani mocanul? Cip cirip ciripitorul?”

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.