Ieri, 13 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul Sighetu Marmaţiei, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a ilegalităţilor ce se comit în domeniul drepturilor de proprietate industrială, alimentaţiei publice şi turismului, pe raza comunelor Deseşti şi Ocna Şugatag.
În cadrul activităţilor au fost verificate 9 societăţi comerciale şi 5 persoane fizice. 20 de articole de îmbrăcăminte, în valoare de aproximativ 1 700 lei, pentru care nu au putut fi prezentate certificate de conformitate sau licențe care să ateste originalitatea acestora și care să permită comercializarea lor, au fost indisponibilizate. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei să se efectueze cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare
Totodată, în cadrul acţiunii au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale la Legea nr. 12/1990, în valoare totală de 20 000 lei, fiind totodată confiscate produse alimentare şi ridicată suma de 804 lei în numerar, provenind din activităţi comerciale ilicite.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.