Important

INCENDII ÎN WEEKEND: Pompierii maramureșeni au intervenit la cinci situații de urgență

Vineri, 14 februarie, Punctul de lucru Șomcuta Mare a lichidat un incendiu izbucnit într-un depozit din localitate. Focul a distrus diverse materiale lemnoase și obiecte de mobilier.

Sâmbătă, 15 februarie, la Ferești, o bucătărie de vară și un adăpost de animale au fost cuprinse de flăcări.

Pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea incendiului alături de pompierii voluntari din Giulești. Au ars circa 12 metri pătrați de acoperiș din lemn, 50 de metri pătrați din adăpostul de animale și circa 200 kg de fân.



La Sighet, pompierii Detașametului Sighetu Marmației au lichidat un incendiu de coș de fum. Pagubele au fost minime. A ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului. Pompierii sigheteni, alături de pompierii voluntari, au intervenit la Budești, unde podul unei locuințe a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 30 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 15 metri pătrați de pod din lemn și 25 de metri pătrați de perete din lemn. De asemenea, s-au degradat, 15 metri pătrați de tavan din rigips, tencuială și 17 metri pătrați de parchet și mobilier de bucătărie.

Duminică, 16 februarie, militarii Gărzii Fărcașa au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 8 metri pătrați de acoperiș din lemn din jurul unui coș de fum defect.

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Finanțare asigurată pentru Pasajele supraterane de la Italsofa și Clubul Văcarilor

Vasile Dale

INSTANŢA A DECIS: Apostol Marius este consilier local la Borşa. Ordinul prefectului de Maramureș a fost ANULAT!

Vasile Dale

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului – întâlnire la Consiliul Județean Maramureș cu reprezentanți ai mediului de afaceri din județ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult