ImportantMaramuresul Istoric

LECȚII CU POMPIERII: Elevii din Bârsana, Leordina şi Groşi, instruiţi cu privire la regulile de comportament în cazul producerii de incendii și cutremure

În contextul activităților desfășurate cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în fiecare an în data de 28 februarie, personalul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul I.S.U. Maramureș desfășoară, în această perioadă, o serie de lecții deschise cu elevii instituțiilor de învățământ din județ.
Pe parcursul săptămânii trecute, pompierii s-au întâlnit cu elevii școlilor gimnaziale din comunele Bârsana, Leordina și Groși, cărora le-au prezentat informații cu privire la regulile de comportament în cazul producerii unor situații de urgență, precum incendiile și cutremurele.


Pe lângă informațiile din pliante și cele prezentate prin viu grai de pompieri, cei aproximativ 200 de elevi participanți la lecțiile deschise au vizionat și materiale video pe teme de protecție civilă.
Personalul S.P.I.R.C. se va întâlni săptămâna aceasta cu elevi ai instituțiilor de învățământ din Baia Mare, Bocicoiu Mare, Ocna Șugatag și Baia Sprie. Pompierii vor continua aceste activități pe parcursul întregii luni.

Te-ar putea interesa si

URMARE ARTICOL AGRESIUNE BORȘA: Incredibil – Ne amenință cu raportarea la Facebook și Youtube!

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: O casă fost mistuită de flăcări la Săcel. Foc și la Ciocotiș

Vasile Dale

PROGNOZA METEO PENTRU AZI: Frig, lapoviță și ninsoare la munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult