ImportantMaramuresul Istoric

LECȚII CU POMPIERII: Elevii din Bârsana, Leordina şi Groşi, instruiţi cu privire la regulile de comportament în cazul producerii de incendii și cutremure

În contextul activităților desfășurate cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în fiecare an în data de 28 februarie, personalul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul I.S.U. Maramureș desfășoară, în această perioadă, o serie de lecții deschise cu elevii instituțiilor de învățământ din județ.
Pe parcursul săptămânii trecute, pompierii s-au întâlnit cu elevii școlilor gimnaziale din comunele Bârsana, Leordina și Groși, cărora le-au prezentat informații cu privire la regulile de comportament în cazul producerii unor situații de urgență, precum incendiile și cutremurele.


Pe lângă informațiile din pliante și cele prezentate prin viu grai de pompieri, cei aproximativ 200 de elevi participanți la lecțiile deschise au vizionat și materiale video pe teme de protecție civilă.
Personalul S.P.I.R.C. se va întâlni săptămâna aceasta cu elevi ai instituțiilor de învățământ din Baia Mare, Bocicoiu Mare, Ocna Șugatag și Baia Sprie. Pompierii vor continua aceste activități pe parcursul întregii luni.

Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE: Pericol de avalanşe în majoritatea masivelor montane. Stratul de zăpadă este instabil iar riscul este de gradul III în munții Rodnei

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Cod roşu de avalanşă în Muntii Rodnei si pe Creasta Cocosului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Cinci ordine de protecție provizorii emise de polițiștii maramureșeni în preajma revelionului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.