Recomandate

DOUĂ ACCIDENTE: A ajuns cu mașina pe trotuar în Baia Mare. Impact violent la Șișești (FOTO)

Două evenimente rutiere s-au produs în ultimele ore pe raza municipiului Baia Mare și pe drumul judeţean 184 Baia Sprie – Cavnic pe raza localităţii Șișești.

BAIA MARE

Accidentul s-a produs aseară în jurul orei 23.00 la intersecșia bulevardului Republicii cu bulevardul București, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulație.

foto: facebook.com

În urma impactului una dintre mașinii a fost proiectată pe trotuar. Nicio persoană nu a fost rănită.

Conducătorii auto au fost testați, iar rezultatele au indicat că aceștia nu se aflau în stare de ebrietate. În cauză s-a aplicat o sancțiune contravențională.

Șișești

Celălalt accident s-a produs pe drumul județean 184. Două mașini s-au ciocnit iar una dintre acestea s-a oprit într-un podeț din beton.

foto Rednic Ovidiu


Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, însă după examinarea medicală persoanele implicate au refuzat transportul la spital. Șoferii nu erau sub influența băuturilor alcoolice.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

FOTO: Berbec salvat de polițiștii din Ocna Șugatag

Redactie

FOTO: Ca-n Vestul Sălbatic – Patru femei s-au bătut în stradă în Baia Mare. Una a folosit şi spray lacrimogen (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO, VIDEO – TRAGEDIE ÎN VIILE APEI: A murit după ce s-a dat peste cap de câteva ori. A fost aruncat din mașină (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.