Eveniment

SOLIDARI CU PERSOANELE AFLATE ÎN NEVOIE: 41 de poliţişti maramureşeni au donat sânge

Sângele nu poate fi fabricat sau cumpărat, ci poate fi obţinut doar prin donare benevolă, iar prin contribuţia fiecăruia dintre noi putem ajuta persoanelor care se află în nevoi.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş susţine în continuare campania de donare voluntară de sânge, iniţiată anul trecut.

41 de poliţişti au donat sânge la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş azi, 19 februarie, În uniformă sau în civil, din timpul serviciului sau din timpul liber, poliţiştii şi-au dorit încă o dată să sprijine Centrul de Transfuzii Maramureş în efortul de refacere a rezervei de sânge a judeţului.



Poliţiştii care susţin acest proiect consideră că printr-un efort minim, dar cu efecte pozitive asupra organismului donatorului, putem ajuta pe cineva care are nevoie vitală de sânge.

Tichetele obţinute de poliţişti în urma donării vor fi valorificate în cazul unor familii aflate în dificultate.

Te-ar putea interesa si

CONFLICT CAUZAT DE ALCOOL: Un bistriţean de 18 ani, înjunghiat de un bărbat din Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Cinci victime, printre care trei copii, în urma unui teribil accident produs la limita dintre județele Maramureș și Satu Mare

Vasile Dale

IN FLAGRANT: SPARGATORUL DE MASINI DIN CARTIERUL SASAR PRINS IN FLAGRANT DE UN BAIMAREAN. ALTUL A REUSIT SA FUGA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult