Eveniment

ÎN WEEKENEND: Şapte intervenţii pentru pompierii maramureşeni (FOTO)

Pompierii din cadrul I.S.U. Maramureș au intervenit pentru lichidarea a 7 incendii în acest weekend.
Vineri, 21.02., militarii Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. A ars dora funinginea din interiorul coșului de fum.
Sâmbătă, 22.02., pompierii sigheteni, alături de pompierii voluntari din Rona de Sus, au lichidat un incendiu izbucnit la podul unei locuințe. Au ars circa 4 metri pătrați de corni de lemn și circa 2 metri pătrați de tavan. Tot sâmbătă, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu de autoturism în localitatea Recea. În urma incendiului au ars în proporție de 90 % elementele combustibile ale autoturismului. Militarii borșeni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 350 kg de deșeuri menajere.
Duminică, 23.02., la Bârsana a izbucnit un incendiu în camera de zi a unei locuințe. Pompierii au lichidat rapid incendiul în urma căruia au ars circa 4 metri pătrați de perete din lemn și aproximativ 6 metri pătrați de perete din rigips. În Bocicoiel, pompierii din Bogdan Vodă au intervenit la un incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a distrus elementele combustibile ale autoturismului.

În această dimineață, pompierii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au fost solicitați în Săpânța, unde o anexă gospodărească a luat foc. Flăcările au distrus un șopron de fân pe o suprafață de 9 metri pătrați și circa 13 tone de fân.

Te-ar putea interesa si

ANGAJARI: APROAPE 3.700 DE OAMENI VOR FI ANGAJATI DIN SURSA EXTERNA DE M.A.I.

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Un motociclist din Satu Mare a lovit un câine în Sat Șugatag. Doi răniți

Vasile Dale

NOI INFORMAŢII: 29 de români din străinătate infectați cu COVID-19. Au decedat trei, unul din Borşa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.